Information

På Coloseum Fightcenter kan du träna Thaiboxning och MMA. Förutom det lägger vi energi på all slags fysisk aktivitet. Vi anordnar genemsamma löppass, fyspass och kettlebellspass. Allting leds av utbildade instruktörer!

Du behöver ingen som helst tidigare erfarenhet för att börja träna hos oss.

För att träna på Coloseum behöver man inte komma parvis, utan kommer man ensam så löser vi garanterat en passande partner att träna med.

Det du behöver i klädväg är T-shirt/linne, shorts eller långbyxor, gärna utan knappar och dragkedja, samt en vattenflaska. OBS! inga skor.

Ta av smycken som du, eller någon annan kan skada sig på. Kan du inte ta ur en piercing eller liknande så rådfråga någon av tränarna vad du bör göra för att skydda området.

Vi startar nybörjarkurser 2ggr/år (januari samt augusti). Senast sista dagen i resp. månad (januari eller augusti) skall medlemsavgiften vara betald.

Att träna på Coloseum kostar 1000kr/termin (Höst = aug-jan. Vår = jan-jul). Inbetalningen sker till bankgironr 5703-2740, och i fältet "meddelande mottagare" ska namn och personnummer finnas med.

Som medlem i föreningn har du möjlighet att kombinera din träning precis som du vill. Antingen så väljer man att träna thaiboxning, eller så väljer man att träna MMA. Tycker man om båda stilarna är det självklart att man får träna båda sporterna, utan extra kostnad. Man har dessutom tillgång till samtliga extrainsatta fys och löppass.