Coloseum Fightcenter är en ideell förening med gamla anor som i sin nuvarande form är 20 år gammal. Föreningen erbjuder Thaiboxning, MMA, BJJ samt FYS-träning för ungdomar och vuxna i alla åldrar. Till Coloseum Fightcenter kommer ungdomar och vuxna för att träna och umgås samt utvecklas men också för att satsa, kämpa, pressa, tävla, lyckas och - framför allt - för att ha kul.

Föreningens ledare är välutbildade och kunniga. De har engagemang, närvaro och utvecklas tillsammans med föreningens yngre och äldre medlemmar som tillsammans är drygt 200 medlemmar. Träning bedrivs på olika nivåer, allt från motionärsklasser till elitgrupp. Föreningen har ett väl utvecklat tränarkoncept för att alla ska få ut så mycket som möjligt som medlem i föreningen.